Boek
Nederlands

Horizon

Alyson Noel (auteur), Sandra C. Hessels (vertaler)
+1
Horizon
×
Horizon Horizon
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Opnieuw wordt de liefde tussen Daire en Dace op de proef gesteld. Omdat de Richter-clan steeds machtiger is geworden, lijkt een definitieve breuk onvermijdelijk. Vanaf ca. 15 jaar.
Titel
Horizon
Auteur
Alyson Noel
Vertaler
Sandra C. Hessels
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Horizon
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2014
316 p. : ill.
ISBN
9789021807713 (paperback)

Besprekingen

Dit vierde en afsluitende deel van de serie ‘Soul Seekers’ speelt zich een half jaar later af dan waar deel drie, ‘Mystiek’*, eindigde. Opnieuw wordt de liefde tussen Daire en Dace op de proef gesteld. Omdat de Richter-clan steeds machtiger is geworden, lijkt een definitieve breuk onvermijdelijk. Op Daires schouders rust nu de zware taak de Richters voorgoed uit te schakelen en de wereld te redden. Na die gebeurtenissen komen alle lijntjes in dit deel samen. Dat maakt het verhaal enigszins voorspelbaar, maar het slot is verrassend: kan de wereld echt ooit van alle kwaad verlost worden? Opnieuw een verhaal vol romantiek, spanning en mysterie, waarin ook bovennatuurlijke elementen een plaats krijgen. Liefhebbers van de serie kunnen terecht op de Engelstalige website www.soulseekers.com. De auteur kreeg grote bekendheid met de serie 'De Onsterfelijken', die in veel landen is verschenen. Vanaf ca. 15 jaar.

Over Alyson Noel

CC BY 3.0 - Foto van/door Axel Hindemith

Alyson Noël (Laguna Beach, 3 december 1965) is een Amerikaans schrijfster.

Biografie

Alyson Noël woont in Laguna Beach in Californië. Als schrijfster haalde zij haar inspiratie uit het boek Are You There God? It's Me, Margaret van June Blume. Noëls eerste eigen boek was Faking 19, een jong-volwassen roman die gaat over de levensstijl van tieners.

Bibliografie

  • Faking 19 (2005)
  • Art Geeks and Prom Queens (2005)
  • Laguna Cove (2006)
  • Fly Me to the Moon (2006)
  • Kiss & Blog (2007)
  • Saving Zoë (2007)
  • Cruel Summer (2008)
  • De onsterfelijken serie:
    • Evermore (2009)
    • Blauwe maan (2009)
    • Schaduwland (2009)
    • Duistere Vlam (2010)
    • Nachtster (2010)
    • Lotusbloem (2011)
  • Lees verder op Wikipedia