Strip
Nederlands
Een prachtige parabel over liefde, slavernij en de overeenkomsten tussen het christendom en de islam. Van de auteur van het succesvolle Een deken van sneeuw. De mooie, mysterieuze Dodola en de donkere, trouwe Zam waren kindslaven. Ze leerden elkaar kennen toen ze op de vlucht sloegen voor hun meesters; Dodola en Zam zijn voor altijd verbonden door hun tragische lot en hun mysterieuze liefde. Dit a
Titel
Habibi
Auteur
Craig Thompson
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Habibi
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: Oog & Blik, 2011
655 p., [16] p. pl. : ill.
ISBN
9789054923299 (paperback)

Andere talen:

Over Craig Thompson

CC BY 3.0 - Foto van/door Luigi Novi

Craig Thompson (Traverse City, 21 september 1975) is een Amerikaans auteur en tekenaar van grafische romans.

Zijn bekendste werken zijn Een deken van sneeuw uit 2003 en Habibi uit 2011.

Bibliografie

  • Good-bye, Chunky Rice (1999)
  • Bible doodles (2000)
  • Doot doot garden (2001)
  • Een deken van sneeuw (2003)
  • Carnet de voyage (2004)
  • Habibi (2011)
  • Ruimtekruimels (2015)
Lees verder op Wikipedia