Weg ermee : over de schoonheid van minimalisme

Dennis Storm (auteur)
+1
Weg ermee : over de schoonheid van minimalisme
×
Weg ermee : over de schoonheid van minimalisme Weg ermee : over de schoonheid van minimalisme

Weg ermee : over de schoonheid van minimalisme

Praktisch pleidooi voor het bewust worden van consumentisme, het aan de slag gaan met 'ontspullen' en het breken met ingesleten gewoonten, om zo weer autonoom vrijheid te ervaren.
Titel
Weg ermee : over de schoonheid van minimalisme
Auteur
Dennis Storm
Taal
Nederlands
Uitgever
Houten: Spectrum, © 2018
111 p.
ISBN
9789000347483 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Een weergaloos gevoel van vrijheid ervaren? Of draai jij liever vast in steeds meer verantwoordelijkheden omdat geluk om de hoek ligt? Dennis Storm (presentator en programmamaker) zet in een persoonlijk verslag zijn ommezwaai naar minimalisme neer. Start in je eigen huis en je zult zien dat agenda, mailbox, omgang met familie en vrienden et cetera volgen. Niet het waarom van al onze bezittingen is belangrijk, maar waarom halen we al die spullen überhaupt in huis? Floreert hier consumentisme of iets anders? Is het eenvoudige in ons leven niet gewoon het hoogst haalbare? Je huis ontspullen op zichtbare en onzichtbare plekken. Zo trekt hij het fenomeen stilte door in het dagelijks leven. Storm meet vooruitgang niet aan de hand van economische waarden, maar aan geluk en vrijheid. Hij heeft in zijn eigen leven steeds minder nodig. De auteur haalt literatuur en onderzoeken aan. Hij behandelt, in drie gedeeltes: theorie, een praktisch perspectief van kijken naar huis en andere zaken, en tijd…Lees verder

Over Dennis Storm

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door TeamAlert

Dennis Storm (Den Haag, 24 juni 1985) is een Nederlands voormalig televisiepresentator.

Loopbaan

Jonge jaren

Storm groeide op in het Haagse stadsdeel Loosduinen. Na zijn middelbareschooltijd op het Dalton Den Haag was hij korte tijd student op de School of Media in Zwolle. In 2005 ging Dennis Storm aan de slag bij BNN.

BNN

Storm maakte in 2004 twee programma's voor TMF (Summerbase en Game shop pro) en werd daarna toegelaten tot het talentenprogramma CoolCast bij BNN. Tegelijkertijd begon hij samen met Twan Melssen bij BNN University. Daarnaast was hij te zien in Koelkast on Tour en presenteerde hij later onder andere het reisprogramma Weg met BNN. Voor dit programma reisde hij met Nicolette Kluijver door Azië, Oost-Europa en Rusland.

In 2008 was Storm te zien in het BNN-programma Crazy 88 en was hij een …Lees verder op Wikipedia