Boek
Engels

The craft and the makers : tradition with attitude

Duncan Campbell (redacteur), Charlotte Rey (redacteur), Sven Ehmann (redacteur)
A showcase of crafted products created by small manufacturers. Craftsmanship is an expression of quality, passion, and mindset. This book is a showcase of crafted products created by small manufacturers. Craftsmanship is in more demand than ever and small manufacturers are experiencing an overwhelming renaissance. We are increasingly looking for products that last and have their own histories
Titel
The craft and the makers : tradition with attitude
Redacteur
Duncan Campbell Charlotte Rey Sven Ehmann Robert Klanten
Taal
Engels
Uitgever
Berlin: Gestalten, 2014
271 p. : ill.
ISBN
9783899555486 (hardback)

Over Duncan Campbell

CC BY 3.0 - Foto van/door Egghead06 (talk)

Duncan Campbell (3 april 1958, Birmingham) is een Brits muzikant; hij was van 2008 tot 2021 de leadzanger van reggaeband UB40.

Biografie

Voor UB40

Campbell, zoon van de Schotse folkzanger Ian Campbell (1933-2012), groeide op in het multiculturele Birmingham met drie broers; David (1952), Robin (1954) en Ali. De vier broers zongen al op jonge leeftijd samen en traden op met hun vader. Alleen David heeft nooit deel uitgemaakt van UB40 dat in 1978 werd opgericht; ook Duncan bedankte destijds voor het aanbod om hun leadzanger te worden omdat hij dacht dat de band het niet ver zou schoppen. Campbell kreeg ongelijk, en terwijl UB40 in de daaropvolgende jaren wereldwijde successen boekte was hij werkzaam als bedrijfsleider van een casino op Barbados, eigenaar van een vis en friettent in Perth en als acteur.

Ondertussen bleef de muziek lonken; Duncan, professioneel lepelspeler, tekende bij het p…Lees verder op Wikipedia

Suggesties