Cd

The Eddy : from the Netflix original series

Glen Ballard (componist), Randy Kerber (componist)
+1
The Eddy : from the Netflix original series
×
The Eddy : from the Netflix original series The Eddy : from the Netflix original series

The Eddy : from the Netflix original series

Glen Ballard (componist), Randy Kerber (componist)
Genre:
Toon meer
Titel
The Eddy : from the Netflix original series
Componist
Glen Ballard Randy Kerber
Uitgever
Arista, 2020
1 cd
Speelduur
01:08:39
EAN
0194397732726
CDR
HFX11697

Over Glen Ballard

Glen Ballard (Natchez, 1 maart 1953) is een Amerikaans muziekproducent.

Ballard werkte samen met vele topartiesten als Céline Dion, Aretha Franklin, Michael Jackson, Barbra Streisand en Aerosmith. De Amerikaan won drie Grammy Awards voor de nummers die hij produceerde voor Alanis Morissette.

Ook heeft hij het album Who's your Momma van zangeres Anouk geproduceerd dat in november 2007 is uitgekomen.

Ballard werd opgenomen in de Mississippi Musicians Hall of Fame.

Discografie

De volgende albums heeft hij geproduceerd of aan meegewerkt:

  • Break Out (1983)
  • Workin' It Back (1985)
  • Bad (1987)
  • Forever Your Girl (1989)
  • Shut Up And Dance (1990)
  • Curtis Stigers (1991)
  • Shadows And Light (1992)
  • Trey Lorenz (1992)
  • Alone In A Crowd (1993)
  • Greatest Hits: Songs From An Aging Sex Bomb (1993)
  • Lea Salonga (1993)
  • L…Lees verder op Wikipedia