Boek
Nederlands

De vierde dimensie : toeval bestaat niet

Hans Peter Roel (auteur)
+1
De vierde dimensie : toeval bestaat niet
×
De vierde dimensie : toeval bestaat niet De vierde dimensie : toeval bestaat niet

De vierde dimensie : toeval bestaat niet

Genre:
De auteur gebruikt de romanvorm om de lezer te informeren over wat hij de vierde dimensie noemt, een soort universeel plan dat ons leven bepaalt.
Onderwerp
Esoterie
Titel
De vierde dimensie : toeval bestaat niet
Auteur
Hans Peter Roel
Taal
Nederlands
Uitgever
Baarn: NEXT Company Publishers, 2018
383 p.
ISBN
9789079677238 (paperback)

Besprekingen

Met dit boek wil de schrijver inzicht geven in de universele wetten van ‘de vierde dimensie’. Hij moedigt de lezer aan om gebruik te leren maken van de aanwijzingen (‘toevalligheden’) vanuit de universele intelligentie ofwel ‘het veld’, om zo in de flow van diens leven te komen. Het boek is geschreven in romanvorm. Hierdoor is de informatie voor de lezer invoelbaar en begrijpelijk. Het verhaal gaat over een succesvolle beursmakelaar die door een persoonlijke beslissing ten tijde van de economische crisis in de schuldsanering belandt. Wanneer hij de wanhoop nabij is, wordt hij onverwachts uitgenodigd om op zoek te gaan naar ‘het geheim van het leven’. Op zijn reis ontmoet hij professor Markowitz, die hem leert hoe je de vierde dimensie kunt ervaren en benutten. Hij wordt ingewijd in een wereldwijd geheim genootschap dat als doel heeft de wereld te verbeteren door onder andere het economische groeimodel te veranderen. De schrijver die zelf ook uit het bedrijfsleven komt, is eveneens tra…Lees verder

Over Hans Peter Roel

Hans Peter Roel (Soest, 21 januari 1964) is een Nederlandse schrijver uit Baarn. Na zijn studie aan de HTS en Universiteit Nyenrode werkte hij bij een financiële multinational. Na een reis naar India en Nepal begon hij op zijn drieëndertigste met schrijven. Hij probeert daarbij de oosterse wijsheid in onze westerse wereld te integreren. De verbinding van de harde zakenwereld en de geestelijke wereld is dan ook vaak een thema in zijn boeken. In zijn werken zitten vaak elementen uit zijn eigen leven. Zo maakt de hoofdpersoon Peter uit Ki in een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki. De ijskelder uit Dio & de IJskelder is een verwijzing naar de IJskelder van kasteel Groeneveld in zijn woonplaats Baarn. Hans Peter Roel schrijft boeken over management en spiritualiteit maar ook kinderboeken.

Bibliografie