Boek
Nederlands

Let's rock it : hét lifestyleboek met tips & tools

Jill Schirnhofer (auteur)
+1
Let's rock it : hét lifestyleboek met tips & tools
×
Let's rock it : hét lifestyleboek met tips & tools Let's rock it : hét lifestyleboek met tips & tools

Let's rock it : hét lifestyleboek met tips & tools

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Jill, bekend van Zapp, vertelt van alles over haar leven. Ze geeft ook tips en handigheidjes op het gebied van fashion, beauty, food en (zelf)liefde. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 12 t/m 16 jaar.
Onderwerp
Lifestyle
Titel
Let's rock it : hét lifestyleboek met tips & tools
Auteur
Jill Schirnhofer 1991-
Taal
Nederlands
Uitgever
[Amsterdam]: Van Goor, © 2021
191 p. : ill.
ISBN
9789000376186 (paperback)

Besprekingen

Auteur Jill is bekend van tv. Na onder meer kook- en knutselboeken en de leesserie 'Elvy’s eigen wereld' volgt nu een full colour lifestyleboek met tips en tools. Na een voorwoord volgen de hoofdstukken Fashion, Beauty, Dromen & succes, Stars & magic, Food en (Zelf)liefde. Ieder hoofdstuk start met een toepasselijke kleurenfoto van de auteur een paginagrote quote. Ook in de hoofdstukken staan veel kleurenfoto’s en -tekeningen van Jill. Het geeft het geheel een vrolijke, maar ook luxe tijdschriftachtige uitstraling. De tekst is persoonlijk en staat vol tips en handige weetjes - alsof de lezer met een vriendin praat - en heeft als doel je de betere versie van jezelf te laten worden. De auteur/illustrator is tevens programmamaker en actrice. Ze is onder meer bekend van het kinderprogramma Jill, dat ze voor NPO Zapp, NPO 3 presenteert. Er is ook een Jill producten- en boekenlijn. Vanaf ca. 12 t/m 16 jaar.

Over Jill Schirnhofer

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Paul Schirnhofer

Jill Schirnhofer (Amsterdam, 29 oktober 1991), ook wel bekend als kortweg Jill, is een Nederlands illustrator, schrijver, programmamaker en actrice. Hoewel ze van beroep hoofdzakelijk illustrator en schrijver is, beleeft ze haar doorbraak door het kinderprogramma Jill, dat ze voor AVROTROS op Zapp, NPO 3 presenteert.

Biografie en carrière

Begin carrière

Op 15-jarige leeftijd ontwerpt Schirnhofer haar eerste schoolagenda. Dit ontwerp wordt opgemerkt door een Nederlandse uitgeverij, die haar hierop onder contract neemt. Onder het label My life is sweet brengt ze een schoolspullenlijn uit, die ze later uitbreidt met andere accessoires, zoals kleding, make-up, kookboeken en een doeboek. Behalve in Nederland heeft ze ook in Duitsland verschillende boeken op haar naam staan. Daar…Lees verder op Wikipedia