Boek
Engels

Happily ever after

Julia Quinn (auteur)
Acht epilogen over hoe het verder gaat met de acht broers en zussen van de Bridgertonfamilie en een novelle over Violet Bridgerton, de moeder en beschermer van de Bridgerton-kinderen.
Onderwerp
Londen ; 19de eeuw
Titel
Happily ever after
Auteur
Julia Quinn
Taal
Engels
Uitgever
London: Piatkus, 2021
374 p.
Aantekening
Collection of the second epilogues which are included at the ends of each novel, plus a new novella about the matriarch Violet Bridgerton De Netflix-serie Bridgerton werd geïnspireerd door deze reeks De Netflix-serie Bridgerton werd geïnspireerd door deze reeks.
ISBN
9780349429809 (paperback)

Besprekingen

Julia Quinn gaf elk van de acht broers en zussen van de Bridgerton familie een eigen boek waarvan deel 1, ‘The Duke and I* door Netflix zeer succesvol verfilmd werd tot serie en de verfilming van deel 2 in de maak is. Maar de lezers wilden meer en Quinn werd overstelpt met verzoeken voor een vervolg. Dat is ‘Happily ever after’ geworden. Acht hoofdstukken, acht tweede epilogen, elk afzonderlijk deel had namelijk ook al een epiloog, waarin we lezen hoe het verder gaat met de acht zussen en broers, hun aanhang, hun kinderen. En als kers op de taart bevat deze uitgave een novelle geweid aan de wijze en geestige Violet, de matriarch, de moeder en beschermer van de Bridgerton-kinderen. Een leuke manier op opnieuw kennis te maken met deze bijzondere familie. Veel romantiek met een vleugje humor in een zeer toegankelijke schrijfstijl.

Suggesties