Dvd
Engels

Scooby-Doo! et la legende du roi Arthur

Maxwell Atoms (regisseur), Christina Sotta (regisseur), Mel Zwyer (regisseur)
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Tovenares Morgan stuurt Scooby-Doo, Shaggy en hun vrienden terug naar de tijd van koning Arthur en zijn ridders van de Ronde Tafel. Kunnen de vrienden de heks verslaan, het riddertoernooi winnen en terugkeren naar onze tijd? Vanaf ca. 9 jaar.
Titel
Scooby-Doo! et la legende du roi Arthur
Regisseur
Maxwell Atoms Christina Sotta Mel Zwyer
Uniforme titel
Scooby-Doo! The sword and the Scoob
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, [2021]
1 dvd-video
Oorspr. opname
2021
Speelduur
ca. 73 min.
Aantekening
Taalkeuze: Frans, Engels, Zweeds, Pools Ondertiteling: Frans, Nederlands, Pools, Fins, Zweeds, Deens, Noors, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888256015

Besprekingen

Animatieavontuur uit 2021 in de langlopende serie* over Scooby-Doo, de onhandige, bang aangelegde en altijd hongerige Deense dog. Scooby-Doo en zijn baasje Shaggy vormen samen met hun vrienden Velma, Fred en Daphne Detectivebureau Mystery Inc. Tijdens een bezoek aan Engeland worden ze allemaal door de slechte tovenares Morgan le Fay teruggestuurd naar de tijd van koning Arthur en zijn ridders van de Ronde Tafel. Morgan wil koning Arthur verjagen uit Camelot. Wanneer Shaggy per ongeluk het magische zwaard Excalibur uit de rots trekt om een sandwich klaar te maken, is de verwarring compleet. Is hij de rechtmatige koning? Kunnen de vrienden de heks verslaan, het riddertoernooi winnen en terugkeren naar onze tijd? Vanaf ca. 9 jaar.