Livre Néerlandais

Succes door groot denken : een unieke manier om uw denkpatroon te veranderen, groter te denken en de dingen te bere...

Succes door groot denken : een unieke manier om uw denkpatroon te veranderen, groter te denken en de dingen te bere...

Handleiding voor meer succes in werk en beroep door geloof in eigen mogelijkheden, ontwikkeling van vaardigheden en het stellen van doelen die voldoende ambitieus zijn.
Sujet
Levenskunst
Titre
Succes door groot denken : een unieke manier om uw denkpatroon te veranderen, groter te denken en de dingen te bereiken die u wilt bereiken
Auteur
David J. Schwartz
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The magic of thinking big
Éditeur
Ede: De Lantaarn, 2016
255 p. : ill.
ISBN
9789461886668 (paperback)

Commentaires

Om doelen in je leven te bereiken is het soms nodig om je denkpatronen te veranderen. Je moet leren groot te denken. Hoe dat kan, wordt beschreven in dit boek. Belangrijke regels voor verandering van denkpatronen zijn: kleineer jezelf niet, gebruik opgewekte optimistische woorden van grote denkers, kijk verder dan je neus lang is, denk groot over het werk dat je doet en richt jouw aandacht op het hoofddoel van alles. Het geeft handreikingen om meer zelfvertrouwen te krijgen, beter te leren plannen, hoe dromen kunnen worden verwezenlijkt en hoe tegenslagen te veranderen zijn in overwinningen. Aan de hand van vele praktijksituaties wordt de theorie geconcretiseerd en worden adviezen over hoe optimaler te handelen in die situaties gegeven. Een voor een breed publiek geschreven, vooral praktisch boek dat een bijdrage kan leveren aan een andere manier van denken.