Livre
Anglais

No time for goodbye

Linwood Barclay (auteur)

No time for goodbye

Dans la série:
Genre:
Middels een tv-programma probeert een vrouw opnieuw aandacht te vragen voor het feit dat vijfentwintig jaar geleden haar ouders en broertje spoorloos verdwenen.
Titre
No time for goodbye
Auteur
Linwood Barclay
Langue
Anglais
Éditeur
London: Orion, 2008
437 p.
Note
Wordt vervolgd door No safe house
ISBN
9780752893686

Plusieurs langues:

Commentaires

Cynthia Bigge woont met man Terry en dochtertje Clare in Milford Connecticut, waar vijfentwintig jaar geleden haar ouders en broertje spoorloos verdwenen. Het verleden heeft haar nooit losgelaten en middels een tv-programma probeert ze deze verdwijning opnieuw onder de aandacht te brengen. Allerlei vreemde gebeurtenissen maken dat Terry aan de geestesgesteldheid van zijn vrouw gaat twijfelen en hun relatie komt onder grote druk te staan. Als de privédetective die ze in de arm genomen hebben, evenals een tante van Cynthia, wordt vermoord beseffen zij dat iemand uit het verleden wel heel dichtbij komt en proberen ze samen de moordenaar te vinden, als de politie het laat afweten. De waarheid is anders dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. De gebeurtenissen worden vanuit het perspectief van Terry verteld en hij maakt de lezer deelgenoot van zijn angsten en twijfels over zijn vrouw. De verteltrant is beeldend en middels goede dialogen en levensechte personages is de spanning voelbaar…Lire la suite

À propos de Linwood Barclay

Linwood Barclay est un écrivain et ancien éditorialiste canadien né en 1955 aux États-Unis.

Biographie

Linwood Barclay est né en 1955 à Darien dans le Connecticut aux États-Unis. Sa famille émigre au Canada lorsqu'il n'avait que quatre ans.

Il vit à Oakville avec sa femme Neetha et ses deux enfants.

Œuvre

Humour

  • Mike Harris Made Me Eat My Dog
  • Father Knows Zilch: A Guide for Dumbfounded Dads, Toronto 1996
  • This House Is Nuts! : Surviving the Absurdities of Everyday Life, Toronto 1997
  • Last Resort: A Memoir, Toronto 2000

Série Une enquête de Zack Walker