Livre
Anglais

Trust your eyes

Linwood Barclay (auteur)
Nadat een schizofrene man via Streetview in New York een moord gepleegd ziet worden, overtuigt hij zijn broer ervan dat deze een onderzoek moet instellen.
Titre
Trust your eyes
Auteur
Linwood Barclay
Langue
Anglais
Édition
1
Éditeur
London: Orion, 2013
511 p.
ISBN
9781409120315 (paperback)

Plusieurs langues:

Commentaires

Ray Kilbride keert terug naar zijn ouderlijk huis om de begrafenis van zijn vader en opvang voor zijn schizofrene broer Thomas te regelen. Thomas besteedt zijn tijd aan het virtuele bezoeken van steden en het onthouden straten. In een shot van een gebouw in New York, ziet Thomas dat er een moord wordt gepleegd. Hij overtuigt Ray om in New York op onderzoek te gaan. Rays bezoek aan het gebouw zet een reeks van gebeurtenissen in gang die voor hen beiden levensbedreigend zijn. Ray en Thomas zijn de sympathieke hoofdpersonen in deze roman. De relatie tussen hen beiden is complex en ontwikkelt zich meer en meer nu zij op elkaar aangewezen zijn. Het tempo, de subplots en onverwachte wendingen maken deze roman tot een pageturner. De actualiteit zit in het feit dat je op internet bijna alles kunt zien en dus onbedoeld getuige kunt zijn van een strafbaar feit. Het maakt dat je vanaf nu op een andere manier naar 'Street view' kijkt. De auteur heeft ook de bestseller 'No time for goodbye'* gesch…Lire la suite

À propos de Linwood Barclay

Linwood Barclay est un écrivain et ancien éditorialiste canadien né en 1955 aux États-Unis.

Biographie

Linwood Barclay est né en 1955 à Darien dans le Connecticut aux États-Unis. Sa famille émigre au Canada lorsqu'il n'avait que quatre ans.

Il vit à Oakville avec sa femme Neetha et ses deux enfants.

Œuvre

Humour

  • Mike Harris Made Me Eat My Dog
  • Father Knows Zilch: A Guide for Dumbfounded Dads, Toronto 1996
  • This House Is Nuts! : Surviving the Absurdities of Everyday Life, Toronto 1997
  • Last Resort: A Memoir, Toronto 2000

Série Une enquête de Zack Walker