Livre
Anglais

Crown of midnight

Sarah J. Maas (auteur)

Crown of midnight

Dans la série:
Genre:
Als nieuwe kampioen van een koning die ze veracht en wantrouwt, ziet Celaene zich voor nieuwe uitdagingen geplaatst. Wie is er te vertrouwen en wat heeft ze zelf te verbergen? Vanaf ca. 15 jaar.
Titre
Crown of midnight
Auteur
Sarah J. Maas
Langue
Anglais
Édition
1
Éditeur
London: Bloomsbury, 2013
422 p.
ISBN
9781408834947 (paperback)

Plusieurs langues:

Commentaires

Dit tweede deel van de Glazen troon-serie vervolgt het verhaal van Celaena Sardothien, in het eerste boek kampioen van de koning geworden en nu uitvoerder van zijn moorddadige wensen. Terwijl Celaene de geheimen van deze door haar verachte koning probeert te achterhalen, heeft ze zelf ook een hoop te verbergen. Vertrouwenskwesties spelen een grote rol, evenals de eerder geïntroduceerde driehoeksverhouding. Hoewel het eerste deel nog wat mankementen had, heeft de auteur in dit deel haar pen en stijl gevonden. Spannend, gelaagd, goed geschreven en met een nu opvallend sympathieke hoofdpersoon met een rijk karakter, biedt dit werk ook verrassende informatie die verhaal en hoofdpersoon in een nieuw daglicht stellen. Goed geschetste fantasy-wereld, kick-ass heldin. Alle delen domineerden de NYT-bestsellerlijsten. Vanaf ca. 15 jaar.

À propos de Sarah J. Maas

Sarah J. Maas, née le 5 mars 1986 à New York, est une romancière et nouvelliste américaine de fantasy.

Biographie

Œuvres

Série Keleana

  1. L'Assassineuse, La Martinière jeunesse, 2013 ((en) Throne of Glass, 2012), trad. Anne-Judith Descombey, 506 p. (ISBN 978-2-7324-5603-4)
  2. La Reine sans couronne, La Martinière jeunesse, 2014 (En lire plus sur Wikipedia