Livre
Néerlandais
Het leven van drie Engelse vrouwen van verschillende leeftijden, die allen een geheim hebben, komt door een plotselinge gebeurtenis op zijn kop te staan.
Titre
Belofte maakt schuld
Auteur
Sarah Pinborough
Traducteur
Els Van Son
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Cross her heart
Éditeur
Amsterdam: The House of Books, © 2018
318 p.
ISBN
9789044354508 (paperback)

Plusieurs langues:

Commentaires

Een plotselinge gebeurtenis zet het leven van een Engelse vrouw, haar dochter en hun buurvrouw op zijn kop. Lisa voedt dochter Ava (16) alleen op sinds ze bij haar man wegging. Ze wil geen relatie meer, ook als via haar werk een aardige man werk van haar maakt, omdat ze een geheim met zich meedraagt. Ook Ava heeft een geheim: ze heeft indringend Facebook-contact met iemand op wie ze verliefd is, maar dat blijft vaag, zodat ze een relatie begint met een klasgenoot. Buurvrouw Marilyn, goed bevriend met Lisa lijkt gelukkig getrouwd, maar haar man drinkt te veel en mishandelt haar. Als Ava een jongetje van de verdrinkingsdood redt, haalt ze de pers, die ontdekt welk geheim haar moeder met zich meedraagt en alles verandert. De Engelse auteur (1972) publiceerde ruim 20 romans voor tieners en voor volwassenen, waaronder een aantal thrillers die vaak bestsellers* waren. Ook deze psychologische thriller is goed besproken. Hij komt wat langzaam op gang, maar wordt al gauw heel spannend, door ee…Lire la suite

À propos de Sarah Pinborough

CC BY-SA 3.0 - Image by Kaly99

Sarah Pinborough, née en 1972 à Milton Keynes en Angleterre, est une romancière britannique de fantasy et d'horreur. The Language of Dying a obtenu le prix British Fantasy du meilleur roman court 2010.

Biographie

Œuvres

Série Breeding Ground

  1. (en) Breeding Ground, 2006
  2. (en) Feeding Ground, 2009

Univers Doctor Who

En lire plus sur Wikipedia