ENQUETE Geef je mening over onze nieuwe website

Heb je deze website al gebruikt? Tevreden? Suggesties? Neem deel aan de enquête!

Bibliotheek De Krook

Ben je tevreden? Heb je suggesties of vragen?

Neem deel aan deze korte enquête (een 5-tal minuten), voor 15 april graag. Onze stagiaire Marlies (Arteveldehogeschool - Communicatie) zal de enquêtes voor ons verwerken als afsluiter van haar stageperiode.

Je maakt kans op een verrassingspakket: een totebag met gadgets en een boek of boekenbon.

Jouw mening is belangrijk voor het verbeteren van onze dienstverlening. Dank je wel voor je tijd!

PS: Tot februari 2020 was 1° de catalogus een aparte website en 2° de andere informatie een onderdeel van de website van Stad Gent. Ook op 3° de website van De Krook als geheel (Bib, UGent, imec, Urgent.fm) staat info over de bibliotheek, met verwijzing naar deze website.